facebook tracking

Jag påbörjade min karriär på Säkra Larm under hösten 2015 som säljare på Karlstadskontoret. Jag såg chansen till ett utvecklande och stimulerande arbete med stor frihet som dessutom har möjligheten att, med lite ansträngning, vara fördelaktigt rent privat-ekonomiskt. Att bli belönad för hur man presterar har alltid tilltalat mig mer än att bli ersatt för nedlagd tid oberoende på slutresultatet, säljarrollen ger mig tillfredställelse på ett sätt som är svårt att mäta.

 

Innan jag började jobba på Säkra Larm drev jag ett företag i musikbranschen där jag som turnérande musiker även agerade låtskrivare och producent. Jag var alltså van att disciplinerat schemalägga och utföra mitt arbete, men utöver det så var jag en total gröngöling inom (direkt)försäljning.

Efter ett par år på fält så blev jag erbjuden att dra igång mitt eget kontor, idag jobbar jag som filialchef i Örebro. Det är ett jobb som innebär ett ansvar för budget och personal, men även rekrytering, dagliga uppstartsmöten och coachning ligger på filialchefens bord. Det här är givetvis inget man gör själv, man har en grym stöttning från företagets rekryterare och regionchef. Jag känner att jag varje dag får komma till en positiv och inspirerande miljö i vilken jag får se mina kollegor utvecklas kontinuerligt.

Det som framförallt driver mig i jobbet idag är just det: Att hjälpa mina kollegor utvecklas samt att se dem lyckas i sin strävan att nå sina kort- och långsiktiga mål .


 

Jobbar du redan på Säkra Larm?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sakralarm.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor