facebook tracking

Kalmar

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ett vanligt jobb fast helt annorlunda

Vi strävar alltid efter att ha en familjär känsla på jobbet. För vi tror att man gör ett bättre jobb om man har kul där. Men vi har ju inte bara kul på jobbet, vi gör ett viktigt arbete med att skapa en tryggare vardag för våra nuvarande och blivande kunder också. 

För att göra det på bästa sätt tror vi att alla medarbetare måste känna sitt personliga ansvar i processen och det skapas genom delaktighet i vardagen på jobbet.

Säkra Larm är en lika trygg arbetsplats som våra kunders hem. För oss är alla människors lika värde – oavsett härkomst, sexuell läggning, könsidentifiering etc. – en självklarhet. 

När vi pratar med våra kunder gör vi det på ett ärligt, rakt och professionellt sätt. Säkra Larm är ett seriöst företag med seriösa mål. Därför förväntas vår personal att agera på samma sätt.


I vår senaste medarbetarenkät fick alla våra anställda frågan om varför man ska börja jobba på Säkra Larm? 

"Vi är som en stor familj" 

"Finns inget bättre ställe om du vill lära dig försäljning"

"Motivationen man får av drivna kollegor"

"Flexibiliteten och friheten i arbetet" 

"Inte bara ett anställningsnummer"


Varför jobba som säljare på Säkra Larm?

 • Säkra Akademi

  Vi erbjuder alla våra nya säljare en förstklassig utbildning inom försäljning. Under ditt första år kommer du kombinera jobbet säljare med en säljutbildning där du teoretiskt får lära dig alla grunder inom försäljning.
  Efter avklarad utbildning får du diplom och utbildningscertifikat, en ovärderlig merit för framtiden.

 • Utveckling

  På Säkra Larm tror vi på att utveckla vår personal genom att skapa möjligheter att utvecklas individuellt och ta nästa steg i karriären. Vi utbildar vår personal och tar tillvara på engagemanget och potentialen hos varje individ. Det finns stark möjlighet att klättra inom företaget och de flesta av våra chefer började faktiskt som säljare på Säkra Larm.

 • Jobba med de bästa

  På Säkra Larm får du möjlighet att jobba med de bästa säljarna och de mest erfarna cheferna i branschen. Det ger dig möjlighet att utvecklas dagligen och nå dina mål som säljare.

 • Produkter

  Som säljare på Säkra Larm jobbar du med marknadsledande produkter. Vi säljer trygghet och vår kunder ska alltid känna sig trygga med Säkra Larm som säkerhetsleverantör.

 • Resor

  Gillar du att resa? Bra!
  Vi åker på 2 större säljkonferenser per år, där resmålen varit bl.a. Las Vegas, New York, Hong Kong och Israel.

Kalmar

392 33 Kalmar Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Säkra Larm?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sakralarm.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor